Concept Line
Társasházkezelő  Kft

 

A Concept Line Kft. családi vállalkozás, mely több éves társasházkezelői, közös képviseleti gyakorlattal látja el tevékenységét Szombathelyen, a törvényben meghatározott feltételekkel.    

                                                                                 

Munkánkat főállásban végezzük, teljes anyagi és erkölcsi felelősséggel.

A vállalkozás indítása során kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a társasházkezeléssel kapcsolatos teljes körű, megbízható szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek.  

A törvényi szabályozásnak megfelelően precíz és pontos könyvelést végzünk, melyet mérlegképes könyvelő ellenőriz. Ezáltal tevékenységünkről áttekinthető és megbízható elszámolást tudunk a társasházi tulajdonostársak számára biztosítani.

Legfőbb erősségünk a kommunikáció. Munkánk során nélkülözhetetlen a kapcsolattartás és a folyamatos tájékoztatás.

Munkánkat a tulajdonosok irányítják, nálunk csak a tulajdonosok dönthetnek. Felújítási, karbantartási munkákat  csak úgy rendelünk meg, ha azt előtte egyeztettük a tulajdonosok által kijelölt személlyel, illetve nagyobb munkáknál - több árajánlat közül - a tulajdonosok közgyűlés keretén belül dönthetnek.

Kiemelten fontosnak tartjuk a vízórák ellenőrzését, hogy megelőzzük a nagyobb vízkülönbözet kialakulását. Amennyiben ezt tapasztaljuk, a probléma kiváltó okának kiderítésére azonnal intézkedünk és annak megszűnéséig akár havonta is ellenőrizzük a vízórákat.

0-24 órában a Tulajdonosok rendelkezéseire állunk  (az irodai szolgáltatások ügyfélfogadási időben).

Elérhetnek vezetékes és mobiltelefonon, e-mailen, valamint faxon keresztül. Fontosnak tartjuk a személyes jelenlétet, ezért igény esetén a társasházban havonta egy alkalommal  tartunk fogadóórát.

Az általunk kezelt társasházak számláihoz aláírási jogosultságot és online hozzáférhetőséget  biztosítunk a tulajdonosok által kiválasztott személyeknek, így folyamatosan ellenőrizhetőek a számlákon történő pénzmozgások valamint a számlák kiegyenlítései és a lakói befizetések.

Egy jó  társasházkezelő  jó gazdálkodással és a piacon meglévő szolgáltatások optimalizálásával, így pl. szelektív hulladékgyűjtés, energiatakarékos izzók, stb., akár 2000‑5000 Ft közötti megtakarítást érhet el a közös költség befizetéseknél, ami ebben a nehéz gazdasági helyzetben megkönnyíti a tulajdonostársak mindennapi megélhetését.

Egyes társasházak komoly pénzügyi nehézségekkel küzdenek a nem fizető tulajdonostársak miatt. A Társasházakra a sortartásos kezesség szabályai vonatkoznak, vagyis, az adósság rendezéséig, az érintett Társasháznak kötelessége a meglévő vagyonból a költségeket megelőlegeznie, így a többi tulajdonostárs finanszírozza az elmaradásokat. A probléma kezelése fontos számunkra, ezért a lehető leggyorsabban, a törvényi szabályok betartása mellett jogi útra tereljük a nem fizető tulajdonosok ügyét, a feladat elvégzésére szerződött jogi képviselőnk van.

 

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszését, és a jövőben Önt is a partnereink között üdvözölhetjük!

 

                             

 

 Elérhetőségünk:
 
Iroda: 9700 Szombathely, Hunyadi J. u. 2. I/116.
Tel: +36 94 312 367
Mobil: +36 20 988 4480
email: info@conceptline.hu